2008. április 10., csütörtök

Jó reggelt, sziasztok lányok!

Hihetetlen izgalommal nézek a közös munka elé. Remélem elhiszitek, de megtiszteltetésnek érzem, hogy itt lehetek.
Ami a színeket illeti még várakozó állásponton vagyok. Ennek oka, hogy fonalakat várok Zsuzsától . Azok a bizonyos kézzel festett Waterlilies fonalak. Nem bírtam ellenállni. Lassan két hete hogy megrendeltem, remélem hamarosan megfoghatom őket. Egy másik forrásból The Gentle Art fonalakat várok. Ralina nem baj ha megvárom ezeket a fonalakat és akkor startolok?
Némi segítséget, javaslatot kérnék anyag ügyben. Ti milyen sűrű anyagot választottatok? Ebben még tanácstalan vagyok. (nem csak ebben)
Szép napot mindnyájatoknak. Csilla

5 megjegyzés:

Dora írta...

Én lapítok egyenlőre, bár elkezdtem ;) Vagyis mutatom majd, csak valami szeretném ha látszódna rajta. Én most elsőre ;) 25 coutosra varrom, fein-flobara, 1x1 szálon, és 1 szállal...

Ralina írta...

Nem kell most azonnal nekilátni. A minta megvár. Az én anyagom 32-es olajzöld lenvászon. Zsuzsától szereztem. Ezen két szállal dolgozok és nagyon eszi a TGA fonalamat. Rendelnem kell még kb. 2 db-ot a sötétebb színből. Arra is gondoltam, hogy 3 vagy akár 4 színnel is lehetne bontani... csakhogy bekavarjak. :))) Pl. A sötét szín, világos: szél és apró porszemek, levél, esernyők... mind-mind egy újabb szín. Nem tudom érthető-e.

Csilla böködéje írta...

Mi a tapasztalat Zsuzsától a fonalak mennyi idő után érnek ide? nem szeretnék nagyon lemaradni:-) A minta annyira szép és bizony óriási a kísértés, hogy az ember engedjen a színek kísértésének. Éerthető abszolút amit a színekről írtál, én viszont még nem bízom magamban annyira, hogy 4 színt vigyek a mintába. persze lehet, hogy megpróbálom. Csak bontani... Ezeket a drága fonalakat.. A szívem vérezne. Hétvégi program : anyagfestés.

Ralina írta...

A fonalaknak általában 3 hét kell, míg megérkeznek. Zsuzsa aztán nagyn gyorsan postázza. Nekem sikerült most 3 olyan színt kifognom, ami sosem akar megérkezni. :(
És ehhez a mintához fogsz anyagot festeni? Ez nagyon jó ötlet. :)

Csilla böködéje írta...

Igen ehhez szeretnék festeni. Úgy volt, hogy a hétvégén már nekilátok, de mára maradt. Vannak porfestékeim , illetve gyümölcsteával próbálkozom. Ha három hét kell akkor lassan meg kell érkeznie.