2009. szeptember 29., kedd

1. mutatás

Belevágtam... illetve beleböktem én is! Fényképezni még mindig nem tanultam meg, úgyhogy ezért elnézést kérek. Most itt tartok:
Ez a tegnap esti állás, de ma remélem lesz időm, és folytathatom. Nem 1 nap hímeztem mind, nekem nincs olyan villámtűm, mint nektek, de ha a keretek készen lesznek, akkor jön a "látványos" rész - nem mintha az egész minta nem lenne csodaszép...!

Az anyagról sok mit nem tudok mondani, itt vettem, ecrü színű, kb. 14-es aida méretű, talán picit nagyobb, úgyhogy szép nagy Marym lesz. A színek közül az egyik Venus 2218, a másik is Venus, csak arról leesett a szám "valahogy", de úgy gondoltam, passzol hozzá, legalább elhasználom :) 3 szállal bököm, amit rég csináltam, de én szeretem a duci x-eket.

Valószínűleg keretbe fog kerülni, de majd eldöntöm még.

2009. szeptember 28., hétfő

Kézimunkatáska lett belőle


Íme, ez lett az én Mary-m sorsa. :-) Szerintem remekül illik a kis utazós kézimunkatáskámhoz, hálás köszönet még egyszer a minátért!

2009. szeptember 20., vasárnap

Az első részlet


Ma sikerült végre elkezdenem. :) Ahhoz képest, mennyi időm volt csak rá, egészen jól haladtam. Ráadásul alig akartam letenni a tűt. Egyre kíváncsibb lettem, mi lesz belőle. De sajnos alkonyodni kezdett és be kellett fejeznem. Villanyfénynél nem igazán tudok ilyet hímezni.
Remélem, hamarosan tudom mutatni a folytatást is.
:)

2009. szeptember 5., szombat

Vigyázz, kész, rajt!


Megvettem a hímzővásznat ( 27 ct) és a fonalakat. Sokat töprengtem a színeken. Végül ez a barna és a zöld árnyalat szinte kényszerített, hogy megvegyem. :) Elkezdhetem hímezni a Mary Poppinsot. Már alig várom, hogy kész legyen!!